Schatzave's Loving Wonder


"Baudi" Fact file:

 


s. 8.9.2010

kasvattaja: Katja Korhonen

omistaja: Emilia Huovinen ja Katja Korhonen

silmät: mRD (10.5.12)

lonkat: C/D

näyttelyistä:  2* SERT, 1*ROP, 1*vara-SERT

 

 

Baudi KoiraNetissä

 

Baudi on Noodin toisesta pentueesta joka syntyi Schatzave's kenneliin 8.9.2010. Noodi-mamma oli niin ihastunut kyseiseen päivämäärään, että panttasi synnytystään samalle päivälle, kuin kolme vuotta aiemmin (eka pentue syntyi meillä 8.9.2007) :) Baudi-neiti erottui omasta mielestäni alusta alkaen porukasta ryhdikkään olemuksensa puolesta ja vaikka minua taidettiin suostutella vaihtamaan joku toinen pentueen nartuista, en antanut onneksi periksi.

Luonteeltaan Baudi on luvalla sanoen vähän 'hökäle', mutta myös todella kiltti. Baudi on pyörinyt näyttelykehissä mukavin tuloksin joista hienoin tähän mennessä on Kajaanin KV-näyttelyn ROP ja päivän Royal Canin ROP-junioreiden kakkostila tammikuussa 2012. Näyttelyiden parissa Baudia tullaan näkemään jatkossakin ja toivottavasti myös rekikisoissa. Talvella 2013 Baudi juoksi kahdessa kilpailukokeessa, mutta tulokset jäivät vielä odottamaan hamaan tulevaisuuteen näiden kisojen annin jäädessä lähinnä kokemuksen kartuttamiseen ;)

Baudin silmistä löytyi peilauksessa mRD, mutta onneksi 'vain' se, sillä koiran elämää ja menoa tämä sairaus ei haittaa, eikä tule haittaamaan tulevaisuudessakaan koska mRD ei ole etenevä sairaus. Jalostukseen Baudia ei kuitenkaan tulla koskaan käyttämään.

Baudi Oulu KV 2014

Kuvat: Kristiina Joensuu

 

Baudi 2,5v

 

 

Baudi Porvoo samojedinkoirien erikoisnäyttely -12, NUO ERI3, SA